Arnhem, Nieuwe Plein 1950

Posted on by 1 comment
Arnhem, Nieuwe Plein 1950.

Arnhem, Nieuwe Plein 1950.

Het is haast niet meer voor te stellen, maar zo zag de noordzijde van het Nieuwe Plein er uit in 1950. Helemaal links een klein stukje van het Postverdeelcentrum. Dan achtereenvolgens de achterzijden van panden aan de Oude Stationsstraat: Hotel Restaurant Balk op nummer 14, Hotel Brabant op nummer 13, het pand op nummer 12 waarvan slechts een deel van de belettering te zien is (wie weet dit te benoemen?), en op nummer 11 Hotel Sluis. U raadt het al: deze panden bestaan niet meer. (Foto: Te Niet, Gelders Archief nr. 1501-04 – B_296_38).

Category: Arnhem

One comment on “Arnhem, Nieuwe Plein 1950

  1. Op nummer 12: N.V. ASSO Instituut voor briefonderwijs te Arnhem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *