Arnhem, Broodje TipTop, ca. 1975

Posted on by 0 comment
Arnhem, Broodje TipTop, ca. 1965.

Arnhem, Broodje TipTop, ca. 1975.

En weer dreigt Arnhem een ikoon te verliezen… Broodje TipTop sloot afgelopen dinsdag de deuren. Noodgedwongen, omdat de eigenaar de huur niet langer kon betalen, zo lezen we in De Gelderlander. Broodje TipTop werd in 1964 geopend, en zou in de loop van dit jaar het 50-jarig bestaan hebben gevierd. Het is nog niet duidelijk of de sluiting definitief is. Hier ligt een uitgelezen kans voor een geldschieter of investeerder om een Arnhemse bijna-traditie in leven te houden. Of voor de eigenaar van het pand aan de Korenmarkt om de huur naar beneden te schroeven… Heel Arnhem zou hiervoor zeer dankbaar zijn! Wie durft? (Foto: Gelders Archief nr. 1501-04 – M_26_20_78).

Category: Arnhem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *