Arnhem, veerpont van Scheers, ca. 1966

Posted on by 0 comment
Arnhem, veerpont van Scheers, ca. 1966.

Arnhem, veerpont van Scheers, ca. 1966.

De veerpont van Scheers (of van „Opa Scheers” zoals bijna iedereen de eigenaar noemde), gefotografeerd in ca. 1966. En ingestuurd door Herman Muijser. Volgens hem is de man, die rechts aanwijzingen staat te geven, „opa” Scheers, maar zeker weten doet hij dat niet. Aan de overkant van de Rijn zien we de barakken van de Postgiro, welke daar rond 1963 werden geplaatst en enkele jaren dienst hebben gedaan als kantoor totdat de nieuwbouw aan de Velperweg eind jaren ’60 (als ik het goed heb was dat in 1968) gereed was. (Foto: privé collectie Herman Muijser).

Category: Arnhem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *