Arnhem, “Humans of Old Arnhem”, Klas 4B 1959

Posted on by 0 comment

Arnhem, Klas 4B, Velperplein 1959.

Arnhem, Klas 4B, Velperplein 1959.

Vandaag weer een “Humans of Old Arnhem”. Maar wel eentje met veel vragen. De foto, gemaakt in 1959, vond ik in het Gelders Archief. Bij de foto staat vermeld dat het hier leerlingen betreft van Klas 4B. Van welke school staat er niet bij. Wel is bekend dat ze op het Velperplein bij de Stille Hoek zijn gearriveerd na een schoolreisje naar Dinant in België. Jullie voelen ‘m al aankomen: wie kan meer over deze “old Arnhemmers” vertellen? Wie zijn het? Wat is er sindsdien van ze geworden? (Foto: Gelders Archief nr. 1501 – 640).

Edit: dankzij André Smink is inmiddels bekend wie dit zijn: Achterste rij van links naar rechts: Albert Driessen, Henk de Vries, Bep Fluit, Ingrid Roelofs, Suzy van de Boom en Henk Borneman, Onderste rij van links naar rechts: Ben Markerink (inmiddels overleden), en André Smink zelf. Dank André. De klas was onderdeel van de Heselbergh ULO.

Category: Arnhem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *