Arnhem, Noodwoningen Geitenkamp 1946

Posted on by 2 comments
Arnhem, noodwoningen Geitenkamp 1946.

Arnhem, noodwoningen Geitenkamp 1946.

De foto’s op Oud-Arnhem van de na-oorlogse noodwoningen naast de Geitenkamp hebben veel reacties losgemaakt. Niet alleen in de commentaren op Facebook, maar ook in de mail. Zo stuurde Carl Pors een mail met wat foto’s uit die tijd. De meeste van die foto’s hadden we al eens op Oud-Arnhem geplaatst (http://goo.gl/sRjnhD). Maar er was er ook één bij die Oud-Arnhem nog niet had gehaald: deze luchtfoto van de 186 noodwoningen tellende wijk, in 1946 gemaakt in opdracht van het Aannemingsbedrijf Gebr. Kwartaal uit Rotterdam. Of dat ook de bouwers waren van de noodwoningen weet ik niet. (Foto: ingezonden door Carl Pors).

Category: Arnhem

2 comments on “Arnhem, Noodwoningen Geitenkamp 1946

  1. leuke foto’s veel goede herrineringen

  2. Mooie tijd gehad geweldige foto’s ik ben nog mee geweest op kamp met osv ieder jaar top tijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *