Arnhem, Stokvishal 1977

Posted on by 2 comments
Arnhem, Stokvishal 1977.

Arnhem, Stokvishal 1977.

Nu we gisteren toch in de Stokvishal waren beland: nog eentje uit die mooie poptempel van toen. Op 1 januari 1977 gaf de Achterhoekse formatie Normaal daar een nieuwjaarsconcert. De foto is tijdens dat optreden gemaakt. Er staan nogal wat filmregistraties op YouTube van het optreden van Normaal op 17 januari 1981 in de Stokvishal. Voor de liefhebbers van het echte ouderwetse höken: https://goo.gl/UbI1sx. (Foto: Gerth van Roden, http://goo.gl/bjMS5W).

Category: Arnhem

2 comments on “Arnhem, Stokvishal 1977

  1. Fraaie foto! Maar, met alle respect, het is volkomen onduidelijk welke nummers van dat concert (1981) in de Stokviskhal op het album Springleavend terecht zijn gekomen. Lees de verdere tekst bij de “filmpjes” op You Tube: “Live opgenomen in de Stokvishal in Arnhem op 17 januari 1981, het Dorpshuis in Ruinerwold op 24 januari 1981 en in Hal Wessels in Lichtenvoorde op 7 februari 1981”

  2. Is inderdaad niet erg duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *