Arnhem, Korenmarkt 1970

Posted on by 1 comment

Arnhem, Korenmarkt 1970.

De Korenmarkt in 1970. Met van links naar rechts De Korenbar, Ottevanger’s Handelsbedrijf (een groothandel in gereedschappen en ijzerwaren), CafĂ© Scarabee, de Arnhemse Banden Centrale en een winkel in tabak en sigaren. Wie weet de naam van die winkel nog? Vanaf dezelfde plek in Google StreetView, april 2016: https://goo.gl/Cpd951. (Foto: N. Stolk, Gelders Archief nr. 1501-04 – 6454).

Category: Arnhem

One comment on “Arnhem, Korenmarkt 1970

  1. De sigarenwinkel werd gedreven door de familie Reulink. Het waren 2 verschillende adressen, Korenmarkt en Korenstraat maar het was een pand. Na verkoop van het pand zijn zij verhuisd naar Winterswijk.
    Korenstraat 5 is mijn ouderlijk huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *